Bij Watergenius streven we elke dag opnieuw naar ultieme waterkwaliteit.

Niet enkel zacht water, maar ook zuiverheid en smaak zijn onze prioriteiten. En daarbij gaan we altijd een stapje verder dan de geldende normen en wetgevingen. Want water is van levensbelang. We hebben het niet langer alleen nodig om te overleven, het is ook een luxeproduct geworden, waarvan we intens kunnen genieten. Een heerlijk kopje koffie, een diner bereid met de puurste ingrediënten, een ontspannend badje, …

Als wij die momenten van pure verwennerij beter kunnen maken, dan hebben we ons doel bereikt. Of we nu spreken over leidingwater, regenwater, grondwater of zelfs grote op maat wateroplossingen, we make your water genius. Daar gaan we voor. 

Water behandelen, dat is zoals goud ontginnen

Water, we gebruiken het de hele dag door. Niet alleen om mee te koken of van te drinken, maar ook in het huishouden, om ons te wassen, om in te zwemmen, om mee te spelen, … Kortom, we kunnen niet zonder. Net omdat we het zo vaak gebruiken, kan ons water maar beter van de beste kwaliteit zijn. Volledig zuiver, vrij van vervuiling, slechte geur, kleur of smaak. Gelukkig gelden er strenge normeringen voor leidingwater. Bij Watergenius vinden we echter dat het altijd beter kan. Hoe zuiverder je water, hoe beter voor je lichaam, je sanitair, je toestellen en je leidingen. En hoe zuiverder, hoe goedkoper. Want je hoeft niet langer flessenwater te kopen en je spendeert minder aan het onderhouden en ontkalken van je leidingen, sanitair en toestellen. Je water behandelen, dat is zoals goud ontginnen. Je krijgt er een waardevol product voor terug, en het spaart je heel wat geld uit.

Watergenius, dat zijn tevreden klanten

Wie voor Watergenius kiest, kiest voor Genius Water. Van groot tot klein, al onze oplossingen worden met zorg ontwikkeld. Alleen het beste is goed genoeg, want elke klant verdient het allerbeste water in combinatie met een uitstekende service. En dat maakt tevreden klanten.

Sinds mijn Home Water Station™ geïnstalleerd is, smaakt mijn kraantjeswater zoveel beter. Mijn glazen, kranen en zelfs mijn kledij stralen meer dan ooit. En daar komt nog bij dat ik nu heel wat kan besparen. Echt Genius Water. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Nicolas De Winter Tevreden klant uit Gent

Meer weten?

Contacteer ons!

Heb je vragen over onze toestellen, je jaarlijks onderhoud, de Genius Care Club, wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar een gepersonaliseerd waterbehandelingsplan?

Contacteer ons vrijblijvend